Kovács Judit

aromaterapeuta, dúla, perinatális tanácsadó, kozmetikus-mester 

Judus a holisztikus szemléletű várandósgondozás képviselője. 2005 óta kísér szüléseket, a szülésre való felkészítésben masszázzsal, illóolajokkal, és beszélgetésekkel testi-lelki szinten gyógyít, támogat és hangol a szülésre és anyaságra. 

Kovács Judit vagyok, 1968-ban születtem. Végzettségeimet tekintve kozmetikus-mester, aromaterapeuta, dúla, majd perinatális tanácsadó vagyok. Szakmai utam során mindvégig a női test és lélek megújulásával foglalkoztam. A várandósság
ideje alatti felkészítést a szülésre, a gyermekágyas időszak gondos megtervezését, az anyává, családdá válás folyamatát, harmonikusságát igyekszem támogatni az aromaterápiával, masszírozással és a perinatális tanácsadói beszélgetésekkel. Az illóolajok és az érintés, a test masszírozás, a léleknek mélyebb rétegeit szólítják meg. Segítenek feloldani a blokkokat, gátakat, kinyitni az embert és befogadóvá tesznek. 2005 óta kísérek szüléseket kórházakban. Úgy érzem, hogy az, amit én hozzátehetek a várandóssághoz, az egy összetett közös munka a családokkal. Én kísérem, támasztom, masszírozom, bátorítom őket.