Rólunk

Csapatunk tagjai a szülés-születés körül tevékenykedő perinatális szak/tanácsadók.

Mi fán terem a perinatális szak/tanácsadó?

Az Elte PPK Affektív Pszichológiai Intézeti Központja és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság gondozásában születnek a perinatáli szaktanácsadók, akik aztán a posztgraduális képzésen tapasztaltakat meglévő szakmai kompetenciájuk körébe kapcsolják, legyen szó szülésznőről, védőnőről, pedagógusról, pszichológusról, stb…

Bármely (testi-lelki-szellemi) szinten megfogalmazódó nehézség leküzdéséhez, a gyermekvárással kapcsolatos érzelmi-gyakorlati kérdések megválaszolásához, vagy a tudatos szülővé válás folyamatához szaktudásunkkal igyekszünk támaszt nyújtani és az egyedi, családi igényekre szabott eligazodást segíteni a modern kori információ-dömping közepette.

A felkéSzülök csapatának minden tagja holisztikus szemlélettel, integrált megközelítésben, és humanisztikus módszerekkel dolgozik. A várandósság, szülés, születés minőségéért, a természetes folyamatok és a szülő-gyermek kapcsolat szolgálatában állunk. Azért vagyunk, hogy az asszonyok és párjaik a szülést élményként dolgozhassák fel, és a babák számára egy jó alap legyen Életük első nagy eseménye.

Rólunk