Barangoló

Barangoló 10 alkalmas Komplex Szülésfelkészítő Program

A Barangoló Komplex Szülésfelkészítőt kismamáknak, és családjuknak ajánljuk. Ez egy olyan 10 alkalmas program, mely a szülés és születés körüli, legsürgetőbb kérdéseket járja körül. A program során különféle szakterületről érkező szakemberünk ajánl testi/lelki/szellemi táplálékot a felkéSzülőink számára. Az alkalmakat szülésznő, dúla, pszichológus, antropológus tartja, valamint a 10. ülésen szülész szakorvossal is beszélgetünk. Minden alkalom gyakorlati és elméleti kérdésekre is választ ad.

Célunk volt létrehozni egy olyan teljeskörű programot, mely informatív és egyben interaktív; amely során a szülésre és gyermeknevelésre készülők magabiztosságot nyerhetnek. A várandósság viselése, a szülés feladata és a gyermeknevelés minősége összefüggő rendszert alkot, és az ezekre való tudatos készülődés a szülő-gyermek kapcsolat javára válik. A szülő-gyermek között kialakuló kötődés szolgálatában állunk, a természetes folyamatok és örömteli megélések elősegítésén fáradozunk.

Az alkalmak során részletesen megbeszéljük a vajúdás és szülés idejét, a szoptatást és az újszülöttkor ismérveit, mind gyakorlati, mind lélektani szemszögből. Megbeszéljük, milyen események segítik az anyasági hormonok áramlását, és mi szolgálja az anya-gyermek között kialakuló köteléket ebben az időszakban. Beszélünk a kismamát körülvevő, fontos személyekről, apai kötődésről, párkapcsolatról, szűk körű és nagycsaládról, társas hálóról, betegjogokról, nemzetközi szülészeti ajánlásokról, tápláló érintésről, magzati kompetenciákról, gyermekágyról, kompetens csecsemőről, elég jó szülőségről. Mesékkel ismerkedünk, és relaxációval segítjük az ellazulást, meditációval erősítjük a belső harmóniát és az anya-magzat kapcsolatot.

Kis csoportban találkozunk, így minden alkalom egy kicsit más, a csoport tagjaira szabott. Csoportjaink zártak, így az alkalmak során megismerkedhettek egymással is.

Szeretettel várunk minden kismamát, és párját; kispapát, édesanyát, testvért, barátnőt, vagy dúlát, vagyis bárkit, akit a kismama szívesen lát maga mellett a felkészítőn.

HELYSZÍN: 1118. Beregszász utca 4A-B. III. emelet, 71-es kapucsengő

Megközelítés a Sasadi úti megállótól 5 perc séta,

Autóval a parkolás az utcában ingyenes

ALKALMAK:

jelenleg minden kedden 17:30-19:30

JELENTKEZÉS: a tanfolyamot megelőzi egy egyéni konzultációs alkalom

Ide kattintva írhatsz nekünk!

Gyermek-vigyázás: ha a felkészítőre a nagyobb testvért, testvérket is hoznátok magatokkal, szuper gyerekvigyázóink vannak, akikkel a játék-szobában tölthetik az időt. Az előjelentkezéskor értesíts minket érkezésetekről, és ezt a szolgáltatást díjmentesen biztosítjuk.